Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2013

Övningar och OWD #2

Av Zippo - 3 augusti 2013 13:00

Övningarna idag utfördes på lote djupare vatten...3-4 meter på ett ungefär.Av/på viktbältet..och detsamma men hela utrustningen..allt nder vatten..och även vid ytan.Andra övningar gjordes också..men inget speciellt..men jag led även idag av dimma på cyklopet så det mesta var aningen irriterande.Till råga på allt så hade vi justerat vikterna så att jag hade vissabekymmer att hålla mig nere.Teorilektioner tog vid under lunchen och efter det så var det dags för nästa riktiga dyk.Vi uppehöll oss vid grannön där ytterligare övningar gjordes..både under och på ytan.Navigation med kompass..lite släpande på varandra o.s.vSen ner på 12 meter där vi fortsatte med diverse övningar för att sen simma runt i ca 30 min.Coolaste sakerna var nog havssköldpaddan som vi simmade med...sen hade vi nån stim på några hundra firrar som vi korsade vägarna med.Annars det sedvaliga..rockor..nemosar o.s.vNu hade jag dock lånat en annan cyklop så jag såg faktiskt vad som hände runt omkring mig.:-)Turen avslutades med en simulerad "out of air" där grabben fick rädda mig på ett kontrollerad sätt.FAN vad kul det var idag.Imorgon börjar med ett dyk kl 08:00...sen prov under lunchen...och avslutas med dyk kl 15:00 sen är vi certade.Vi har ett dyk tillgodo också så det får bli till det bästa stället häriomkring men jag är rätt säker på att vi även kommer att haka på ett "shipwreck" dyk också.Annars är allt bra...åskoväder drog förbi för tredje natten irad...men inget som märktes under morgonen./Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013
>>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se