Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2013

OWD #1

Av Zippo - 2 augusti 2013 12:28

Open Water Dive 1 är avklarad.Rätt märkligt att man släpps iväg och plaska på 12 meters djup i en timme 4 timmar efter det att man plaskade på 1,5 meters djup och körde basic övningar.Men på det stora hela så gick det bra...själv så stoppade jag hela gruppen då jag i början fick ont i örona...men andra nedstigningsförsöket gick ju bra.Nästa irriterande grej var all dimma som satte sig i cyklopet...lätt och rensa i och för sig...bara och släppa in vatten och blåsa ut den.Men har man bara gjort det 3-4 på 1 meters djup så tar det emot och göra samma sak när man ska göra det 12 meter under ytan.Kan erkänna att det tog 15 mnuter nnan jag vågade testa.Grabben däremot såg ut som han aldrig hade gjort nåt annat än dykt...såg riktigt proffsig ut och hade koll på mig på ett väldigt vuxet sätt (vi skulle vara typ parhästar nder dyket)Tysken som var med och parade med instruktören var ömsom på botten ömsom på ytan så jag påstår att vi som par var överlägsna.Lite skoj blev det på slutet när det var dags och gå upp till ytan.Ordern var att hålla samma fart som instruktören.Jag...det gjorde jag...stirrade som fan på henne och sprkade på.30-40 sekunder senare skulle jag kika ner för att se hur långt upp vi hade kommit...började nästan skratt när jag såg att vo var kvar på botten...haha...lite chockartat.Imorgon blir det övningsdyk...några teorilektioner och sen seriös båtdyk igen./Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013
>>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se