Nonsens, garrar och allt därimellan

Alla inlägg under juli 2013

KL

Av Zippo - 17 juli 2013 14:39

Det blev en helvetiskt lång resa till Kuala Lumpur...men nu är vi här.Lite tvivelaktig början blev det då planet blev stående på Arlanda i 45 minuter p.g.a att en dörr inte gick att låsa...känner igen det där från SJ.Ja jag behöver väl inte berätta att jag var lite nervös när vi lyfte.Det var nån annan som också var tydligt nervös då jag för första gången upplevde nån som tappade konceptena helt under flighten och började leva rövare.Vet inte riktigt vad det handlade om men noterade att det fylldes på några rejäla glas med rödvin som försvann lika snabbt.Många långa timmar senare så landade vi i Bangkok och det första som vi skulle göra var att boka om den fortsatta resan så att vi skulle slippa vänta 6 timmar på anslutningsflighten.Sagt och gjort (och utan att det kostade nåt) så lyfte vi 2,5 timmar senare mot Kuala Lumpur.Nu har vi varit vakna på tok för länge och det är dags att bädda sig ner i sängen för morgondagens övningar.Vi har dock hunnit med och shoppa och kika runt lite samt att vi knallade in (precis som planerat) på MC Donalds runt hörnet och smörje kråset./Zippo

ANNONS
Av Zippo - 15 juli 2013 20:19

Dax och sparka liv i gamla den gamla bloggen igen.

Anledningarna äro detsamma som när jag startade bloggen och de är att släkt skall kunna följa vad vi har för oss där ute i världen.


Updates follow.


/ZippoANNONS

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se