Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 31 juli 2013

Sista dagen på "The Reef"

Av Zippo - 31 juli 2013 13:06

Inga större aktiviteter har ägt rum idag trots stt vi hade funderat på en snorkeltripp.Anledningen till att det nte blev nåt var delvis åskvädret som kom sent igår kväll och delvis att jag har varit rätt förkyld nu i 2 dagar.Dåliga vädret syntes det inte mycket av när vi vaknade men det var nog bra att man tog det lite lungt med förkylningen med tanke på att man skall börja ta dykcertet imorgon.Kommer nog fixa sig då jag inte är så snorig längre..får möka lite med det...och det blir nog inga större dykaktiviteter inorgon i alla fall så.Har även kommit på att ondskan huserar i samma bungalow som jag....upptäckte efter en liten tupplur idag att mina stortånaglar hade fått en mindre klädsam ton av rosa målade på dom.Men det är ju semester så det får slitas v på naturlig väg...och så får mina kurskompisar nåt att stirra och förundras över är ju bara en bonus.Sonen säger dock att han inte tänker kännas vid mig om jag inte tar bort det tills imorgon....han kommer med andra ord bli besviken..heheAnnars same same but different ( hör böneutropet från grannön "as i write" )/ Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se