Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 28 juli 2013

Jag känner mig riktigt lat

Av Zippo - 28 juli 2013 09:26

Det är inte mycket som blir gjort just nu....eller rättare sagt ingenting alls blir gjort..mer än läsa, sova och äta.Rätt skönt och precis vad man är ute efter om man har riktig semester...alltså att man bara är.Funderade på det där med värme/väder häromdan och kom snart på att jag skulle nog få en och annan kommentar om att jag/vi hade då valt fel sommar att åka iväg....precis när det var supervarmt och fint i Sverige.Men det gör inte mig nåt och snarast så tycker jag att det är bara bra att ni har det fint och varmt.Men det är inte värmen som gör en semester..fast det kanske underlättar en aning.Semester för mig är just att komma ifrån plikterna...alltså ingen matlagning...städning...snickrande eller vad det nu kan vara.Semester enligt mig är just det som jag gör just nu....ingenting...bara jag/vi och all tid i världen och ha det tråkigt..utan några som helst plikter.Är rätt övertygad om att det är precis det man behöver för att få till en "master clear" av sitt liv...och orka med den kommande vintern.Hoppas ni tar det lugnt i värmen./Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se