Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 26 juli 2013

Perhentian dag???

Av Zippo - 26 juli 2013 04:10

Har inte riktigt koll på dagarna längre..tror det är den 26 e men är osäker.Igår morse så skulle till och med Niagafallen ha varit stolta...syftar till mitt toabesök samma morgon..och då menar jag inte "morgonkisset".Verkar dock inte vara nån fara för sen dess så har det varit lugnt.Dagen flöt på precis som de andra dagarna men med en liten skillnad..vi hade tagit med oss ris för att mata fiskarna med.Rätt kul och sitta precis vid stranden och ha en 50 talet galna firrar runt omkring sig.Vi testade även restaurangen vid Coral View men den var sisådär...hälften av oss fick bra mat..andra hälften minde bra.Blir nog Mamas i fortsättningen...bättre och billigare.Medans vi satt och åt så kunde vi se ett större åskväder torna upp ( baserat på blixtarna) men det blev inte så mycket av det.Knappt att det ens regnade och nu på morgonen så skiner solen som vanligt.Är snart klar med bok nr 4 och även grabben har snart avslutat sin första....tror det var hans 3 e bok som han någonsin har läst.Nä upp och skita och sen hitta på nåt kreativt...funderar på ta en tur till grannön och kika hur det har det./Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se