Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 24 juli 2013

Tillägg

Av Zippo - 24 juli 2013 13:21

Det börjar bli kväll här nu...1930 snart och vi laddar för den kommande middagen.Kanske blir det deep fried squid för mig och grabben...kanske nåt annat.Japp...har hunnit med några rom/cola och även ett par chang har slunkit ner vid det här laget.Mr Lee som tillhandahåller diverse tjänster vid stranden (b.l.a grillar burgare) ser rätt full/hög ut...kan inte bestämma mig för vilket.Fladdermusen som finns i mängder här vid solnedgången härjar runt som vanligt...rätt trevligt då jag vet att de håller på och dör ut i mängder i i världenTtidvattnet har dragit sig tillbaka (ett par meters skillnad) och sporadiska strömavbrott förekommer lite då och då.En rätt vanlig kväll här med andra ord....tja det e 27 grader varmt..inte riktigt svenskt kanske.Funderade på om vi skulle dra iväg på snorkeltur imorgon...men vi skippar nog det och tar "vår" rev imorgon också.Ska dock beställa in "plain rice" som jag smyger in i en plastpåse som vi skall locka firrarna med....blir spännande./Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se