Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 21 juli 2013

Sovmorgon

Av Zippo - 21 juli 2013 10:09

Det har ju varit lite hektiskt den sista tiden så idag så tog vi sovmorgon vilket kändes jäkligt skönt.Vi har under dagen bytt rum/stuga till den vi skall ha resten av tiden på det här stället och sen har vi även varit och skrivit in oss på dykcentretDär vi skall ta våra open water cert.Vi provade stigarna som förbinder vår nuvarande strand med grannstranden (där vi skall bo sen..ta våra dykcert) och det var rätt intressant.Inte helt lätt att ta sig fram bland rötterna och till råga på allt så var det en rätt bra höjd man skulle klättra över.Tillbakaresan så hoppade vi i en båt istället....lite bättre lite enklare.I gåt kväll så testade vi restaurangen på anläggningen och det var ju ungefär som förväntat...tog 2 timmar innan maten komoch total förvirring rådde.Men det var bara vad vi förväntade oss då det mesta är rätt kaotiskt och ostrukturerat på dessa öar :-)En annan observation var att det i alla fall just nu är övervägande Holländare som bor här...men italienare, fransmän, tyskar, sdostasiater, engelsmän och en och annan vilsen skandinav finns med i skaran.Många barnafamiljer och det är inte ofta jag reagerar på ungar men holländarnas kids levlde verkligen rövare igår...7-10 ungar som sprang och skrek satte definitivt mina nerver på prov.Nu hoppas jag bara att jag får mina kläder tillbaka från tvätten (de som var spritindräkta)...börjar bli den tiden på eftermiddagen i alla fall om de nu inte har slarvat bort dom vill säga./zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se