Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 juli 2013

Perhentian...skitdag

Av Zippo - 20 juli 2013 08:38

Dagen har väl artat sig sådär.Upp kl 05:00 taxi till flygplatsen (höll på att bli fel flygplats till vi dubbelcheckade varifrån vi skulle flyga).När vi väl landade så upptäckte jag att den ena av enliters romflaskorna hade krossats i ryggan...kul när alla kläderna luktar som man vore en av Sumpans A-team..eller rättaresagt kungen av dom.Jaja...sen en timme i rasande fart i bil till hamnen där de väntade på oss.30 minsenareså landsteg vi Perhentian..myckter tack vare 2st200 hästars monstermotorerdär bak.Första natten är dubbelbokat så vi får tillfälligt boende den första natten...funkar dock.De resterande nätterna löser sig också..trotsatt det var inte riktigt vad jag förväntade mig.Tvättservicen har 3 dagars väntetid så jag fick dra med mina kläder till grannen istället.För att få lite balans i allt så har jag i alla fall rökt en cigarr och nallat lite ur flarran som var hel.Det blir bra det här (dykkurs bokningen hade i alla fall gått igenom).Återkommer med rPport senare under kvällen./zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se