Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 17 juli 2013

KL

Av Zippo - 17 juli 2013 14:39

Det blev en helvetiskt lång resa till Kuala Lumpur...men nu är vi här.Lite tvivelaktig början blev det då planet blev stående på Arlanda i 45 minuter p.g.a att en dörr inte gick att låsa...känner igen det där från SJ.Ja jag behöver väl inte berätta att jag var lite nervös när vi lyfte.Det var nån annan som också var tydligt nervös då jag för första gången upplevde nån som tappade konceptena helt under flighten och började leva rövare.Vet inte riktigt vad det handlade om men noterade att det fylldes på några rejäla glas med rödvin som försvann lika snabbt.Många långa timmar senare så landade vi i Bangkok och det första som vi skulle göra var att boka om den fortsatta resan så att vi skulle slippa vänta 6 timmar på anslutningsflighten.Sagt och gjort (och utan att det kostade nåt) så lyfte vi 2,5 timmar senare mot Kuala Lumpur.Nu har vi varit vakna på tok för länge och det är dags att bädda sig ner i sängen för morgondagens övningar.Vi har dock hunnit med och shoppa och kika runt lite samt att vi knallade in (precis som planerat) på MC Donalds runt hörnet och smörje kråset./Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se