Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 3 februari 2012

BVH#2

Av Zippo - 3 februari 2012 21:42

Förra helgen bjöd på synnerligen allvarliga cigarrdimmor i form av BVH#2 (BockbrännarbolmersVinterHerf #2)

Som förra gången så var det en synnerligen trevlig tilldragelse där massor med cigarrer gick upp i rök.

Gävleborna skall ha all heder för orka organisera upp tillställningen och i korthet så var det följande program som avverkades.

1. Inskrivning.

2. Blindprovning av cigarr.

3. Provning av Diplomatico rom men Måns från Handpicked/klunk som handledare.

4. Käk.

5. Auktion.

6. Mer käk.

Självklart så blev det en massa puffande mellan varven.


Personligen så blev jag ärad med en diplom för årets "paparazzibolmare".

Behöver jag ens säga att jag blev stolt som en tupp för utmärkelsen :-)


Det som helt klart skall nämnas är att auktionen drog in över 30 000:- som gick oavkortat till läkare utan gränser och jag känner mig faktiskt lite stolt över alla BOTLs/SOTLs (Brothers/Sisters Of The Leaf) i Sverige som har bidragit till detta.


/Zippo


                       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se