Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 20 januari 2012

Pengar är inte allt

Av Zippo - 20 januari 2012 20:01

Insikten om att pengar inte är allt är en insikt som har smygit sig på mig under hösten.

Den insikten har nu lett till att jag har sagt upp mig från konsulttjänsten och byter till fast tjänst, inte för att jag kommer att tjäna så speciellt mycket annorlunda (mer/mindre) men det finns vissa poänger med mitt beslut.


1. Troligtvis så kommer jag att kunna hemifrån/på hemorten lite då och då.

2. Jag kommer definitivt att ta upp träningen framöver (gym i lokalerna).

3. Mer att säga till kring arbetssituationen (styra min tid bättre).

Det var alltså inte pengar utan rätt "mjuka" värden som efter lite eftertanke styrde mina handligar.


Kan det vara att man börjar bli lite gammal..fan vet :-)


Men trots att pengar inte är allt så går min (hittills hemliga plan) om att bli aktiemiljonär vidare.

MJ, jag gissar på att du har samma plan, skulle inte vara första gången som vi tänker samma lika :-)

När andra har sålt (under hösten) så har jag köpt och det i rätt chansartade bolag.

Det bolag som jag tror absolut mest på och som jag har rätt mycket investerat i  (33% av portföljen) är Active Biotech och trots att Jefferies nyligen sänkte riktkursen till 14:- på ett års sikt så har jag en stark tro på bolaget.


Summa summarum...life goes on.


/Zippo
 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

21 januari 2012 11:59

Du gör helt rätt Zippo, det som imponerar på mig är att du gör slag i saken. Du verkar väldigt handlingskraftig. Att kunna jobba hemifrån och att kunna styra mer själv är värt mycket.
angående aktierna så delar vi definitiv samma dröm...tack för biotech-tipset förresten. Det bolaget ska jag kolla upp.

http://mj.bloggagratis.se

Zippo

24 januari 2012 20:50

Tack.
Men jag känner mig inte så handlingskraftig egentligen.
Börjar bli rätt lat nuförtiden :-)

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se