Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

Straffrundor

Av Zippo - 14 juli 2011 22:29

Tog pinsamt nog mina första löparsteg för i år den 3 Juli och när vändan på 5km var avklarad så avlade jag rena Opus Dei löftet att jag skulle springa 5 km samtliga dagar fram till semester (15 dagar med andra ord).

Nu funkade det inte riktigt hela vägen.

Dag 9 lyckades jag fixa men sen fick jag rätt ont i vaden och jag var tvungen att skippa rundan dagen efter.

Efter en dags vila så kändes vaden relativt bra och en ny vända gjordes men redan efter 2 km så började det göra rätt ont igen och idag så var det mer eller mindre haltande gångstil som jag uppvisade.

Nä jag blir nog ingen överstepräst inom Opus Dei men jag försöker i alla fall straffa kroppen till lydnad.

Vilar idag och imorgon sen skall det fan springas igen.


/Zippo 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

14 juli 2011 22:45

Ta det lugnt för guds skull Zippo.
Jag har gjort samma misstag (många gånger..hmmm..ska man inte lära sig av sånt?)
Det går inte att gå ut för hårt, i värsta fall pajar du benen ordentligt.
Ta det lugnt i början!

http://mj.bloggagratis.se

Zippo

15 juli 2011 08:23

Det som inte dödar det härdar :-)
Självklart så försöker jag i alla fall att lyssna på kroppen och agera därefter.
Men man är lite envis ibland.

/Zippo

 
Ingen bild

Kimmen

16 juli 2011 16:51

Zippo då...! Inte ens elitlöparna springer varje dag. ;)

Låt de gå minst 24 (helst 36) timmar mellan varje långdistans (5km +). Annars så bryter man ner musklerna i kroppen istället för fett. Som en ordentlig överbelastning. Därav fick du kanske ont i vaden? :)

Men jag e lika envis och får tvinga mig till vila mellan träningspassen jag med. ;)

Zippo

19 juli 2011 12:26

Det var meningen att det skulle smärta lite...lat som jag har varit.
:-)

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se