Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 10 juni 2011

Xning på G

Av Zippo - 10 juni 2011 12:30

Trots det superfina vädret så har det varit en rätt dryg och jobbig vecka.

Det märkliga är att veckorna innan semester och julledigheter är alltid otroligt stressiga..varför måste det vara så.

Hur som helst så avslutas veckan starkt med en Finlandskryssning som startar ikväll.

Före detta kollegor står för sällskapet och det kommer nog inte vara en helt torr tillställning om jag känner grabbarna rätt.

Lite fundersam blev jag dock när jag fick följande.


"På fredag seglar vi ut i Svenska arkipelagen på en spännande färd mot Åland, skeppet avgår kl 18:00.

Jag är reseledare och det är ICKE tillåtet att konsumera alkohol under resan.

Jag har varit i kontakt med min Estniska kollega Lembit som har skakat fram 8 kvinnor vilket ger en ratio på 1,3 så det kan bli en bra tripp.

Vi träffas på Akkurat klockan 16 för lite lemonad."


 


/Zippo

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

17 juni 2011 21:38

Jag hoppas förstås på en lyckad kryssning.
Själv är jag i väntans tider...dels på semester, bara fyra arbetsdagar kvar. Dels på lev. från cp (min första beställning därifrån) enligt posten finns paketet i sthlm...kanske slipper tt den här gången :)

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se