Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 2 juni 2011

Bloggtorka

Av Zippo - 2 juni 2011 01:00

Det har varit riktig bloggtorka den senaste tiden och ärligt talat så vet jag inte om det kommer att bli så mycket bättre framöver.

Funderar lite grann över vad sjuttsingen jag skall skriva om?.

Cigarrer,resor och vin har det ju varit gaska stillsamt med den senaste tiden så vad är nytt?.

Inte mycket.

Hur som helst så har jag ju inte slutat med varken cigarrer eller vin så här kommer i alla fall några (definitivt inte allt jag har rökt) bilder från den senaste månadens cigarrkonsumtion.


  


/Zippo
           

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

3 juni 2011 00:14

Jag hoppas att bloggtorkan går över.
Har ju själv slutat ett antal gånger och har långa perioder av torka.
Som sagt, jag håller tummarna för att du inte lägger ned det helt. Men, en sak är säker, bloggvärlden skulle bli mycket tristare utan dina vin och cigarrtips / omdömen och rapporter från grillen (oavsett årstid)

http://mj.bloggagratis.se

Zippo

6 juni 2011 20:09

Skall försöka rapportera så mycket jag orkar och har lust.
:-)
/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se