Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 16 april 2011

Vinerier

Av Zippo - 16 april 2011 00:59

Ingen vecka utan vin.

Drog iväg och skulle inhandla diverse flaskor från Aprilsläppet idag.

Till min förvåning så hade inte personalen på systembolaget riktigt koll och gjorde i och med detta även mig förbryllad varpå en oplanerad flaska inköptes.

Det blev en spontanköp i form av en flaska Conde de Valdermar Gran Reserva.

Anledningen till köpet var att jag visste att bland de mest vällagrade (äldre) viner du kan köpa på systembolaget är just Rioja och då specifikt "Gran Reserva".

Relativt kryddig med inslag av plommon kombinerat med bra "pondus/kropp" får mig och släppa iväg en 8+/10 i betyg.


/Zippo


 

Vin
 
ANNONS
 
Tomas

Tomas

18 april 2011 10:07

En Gran Reserva till helgen är aldrig fel. Mycket vin för pengarna som man brukar säga. Conde de Valdemar är en riktigt bra bodega som behåller sitt Rioja-arv samtidigt som de moderniserar vinerna sakta. Sen är ju 2004 en kanonårgång i Rioja också.

http://detnyarioja.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se