Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 2 februari 2011

BVH #1

Av Zippo - 2 februari 2011 18:52

Bolmarbröderna i Gävle hade bjudit in till herf under den gångna helgen vilket resulterade i att dryga 50 tappra själar från både när och fjärran anslöt sig till evenemanget.

En hel del alkoholhaltiga drycker massor med cigarrer och många trevliga pratstunder avverkades under kvällen.

Tack till Gävlebolmarna för en synnerligen lyckad arrangemang och även tack till alla bolmarbröderna som gjorde kvällen till en riktigt hit.


/Zippo


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

4 februari 2011 18:38

Jag bara måste ta mig i kragen och besöka en herf. Skulle vara väldigt kul att träffa dig irl och en massa andra bolmarbröder.
Jag har förresten fått en ny kollega som är cigarrintresserad. Jag är löjligt glad över det, Övriga arbetskamrater saknar allt intresse för detta. Ha en bra helg Zippo

http://mj.bloggagratis.se

Zippo

5 februari 2011 00:26

Håller med, det skulle vara kul och träffas så klart du skall med någe gång :-)
Puffande kollegor är ju det bästa som finns, har jag inga så skapar jag dom..he he.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se