Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 26 januari 2011

Mycket skit nu

Av Zippo - 26 januari 2011 22:53

Det är mörkt ute, massor med jobb, helgerna är upptagna (av jobb) o.s.v

Men vi är ju trots allt på väg mot ljusare tider så det är nog bara och stå ut med eländet ett tag till innan det ser bättre ut.

Lite ljusglimtar finns det dock i närtid och som ett exempel kan väl nämnas "storherfen" i Gävle under helgen.

Skall bli riktigt roligt och träffa en herrans massa "bolmarbröder" samt njuta av cigarrer om bara ett par dagar.


Väl mött.


/Zippo

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

28 januari 2011 22:22

då hoppas jag det blir en lyckad helg. Jag var inne i chocolat i Uppsala i veckan. Han som har butiken berättade att han skulle bygga en cigarrlounge på övervåningen i butiken. Med tanke på det kalla vädret som ALDRIG tycks ta slut så uppskattar jag sådana initativ. Det är inte kul att stå och huttra på uteplatsen med en cigarr under den kalla delen av året.

http://mj.bloggagratis.se

Zippo

29 januari 2011 01:01

Håller fullständigt med..cigarrer och vinter äro icke kompatibla.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se