Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

Svärfarsdrömmar

Av Zippo - 21 januari 2011 21:45

För några helger sen så skulle det kalasas, vi stod för maten och svärirsarna skulle stå för drickat.

Vid sammankomsten så plockades det fram flaskor och det röda alternativet fångade min uppmärksamhet främst på grund av namnet...Morgon.

Vad fan är det för namn på ett vin...undrade jag.

Till min förvåning så var det faktiskt inte så illa som jag trodde och det har blivit några "frivilliga" flaskor sen dess.

Aningen stöddigt vin med en lite sträv framtoning kombinerad med smaker av röda bär...men på ett egensinnigt vis.

Svårt och sätta fingret på vad det är jag egentligen gillar med detta vin men den är helt o.k

Enkelt, relativt lättdrucket och utan nån större djup (och jag dricker den just nu)...som sagt jag gillar den av nån anledning.


Betyget för Morgon blir 8(kanske+)/10.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , ,


 

Vin
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se