Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 december 2010

Glöggen e slut

Av Zippo - 23 december 2010 22:45

Glöggen e slut och jag upptäckte det redan häromdan när jag själv skulle inhandla drycken.

Det enda som fanns och tillgå var blossas starkvinsvariant och gud ske lov så fick jag med mig en flaska.

Idag när jag svängde förbi den den andra lokala alkoholhandeln så var det kört.

Folk sprang med panik och förundran i blick och undrade var glöggen fanns och samtliga fick samma svar....de e slut.

Tråkigt för dom som inte hann med glöggtåget med andra ord.

Själv så lyckades jag förutom glöggen norpa åt mig den sista flaskan på 10 mils avstånd av La Bandina 2006.

Jag vet inte riktigt hur det gick till då det borde ha varit slut på det lokala bolaget men rätt som det var så var det en dam som ställde den på en hylla bredvid mig. Snabbt som fan så greppade jag den och la ner den i korgen som jag hade i handen.

Väl hemma så konstaterade jag att den egentligen inte fanns och hitta närmare än Stockholm.


Mer om glöggkaoset på.

svd.se


/Zippo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se