Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Liten läckerbit

Av Zippo - 19 december 2010 22:29

Var det inte snöskottning så var det flyttlass i helgen.

Snöskottningen  belönades enbart med ömma kroppsdelar men för flytthjälpen så mottog jag en flaska Corvina Veronese av Hazzard i helgen.

Lite lurigt det här för jag kan nästan svära på att jag har druckit vinet tidigare men jag har inga minnen av hur det smakade (eller att det var så gott).

Som ni anar så tyckte jag att det var rena rama "fyllträffen".

Mycket smaker av körsbär, plommon och kryddor i en rätt mjuk och behaglif kombo utan att bli saftblaskig.


Betyget för Corvinan blir -9/10 och med tanke på priset så blir det garanterat fler av dessa.


/Zippo


 

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

1 januari 2011 17:58

Oj då, höga betyg. Den lägger jag på min todo-lista

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se