Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Cruz de Alba Crianza 2007

Av Zippo - 11 oktober 2010 22:37

Småtjejerna (eller var det bara minigodzilla?) fixade till så att vi blev hembjudna till Hazzard på lite "kalas" under Lördagen och då korkades det ju självklart upp lite vin.

Passar på och tackar Hazzard med familj för middagen och gratulationer till en lyckosam start av hösten :-)

Hade med mig en flaska Cruz de Alba Crianza 2007 som levererade en bra bit över mina förväntningar.

En riktigt "köttig" doft av stall/fat/läder/bär slog emot mig och smakerna gick i ungefär samma stil.

Smaken var mycket robust men balanserad med inslag av bär,läder,ek,tobak i en härlig kombination.

Jäkligt trevlig vin som även passade bra att enbart smuttas på.

Priset (149:-) är aningens högt men nog tyckte jag att den är värd sina slantar.


Betyget för Cruz de Alba Crianza blir 9/10.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , ,


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se