Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 7 september 2010

IDOL 2010

Av Zippo - 7 september 2010 23:28

Tack vare gumman så har jag återigen fastnat i IDOL träsket.

Funderade som så att jag (istället för att bara skryta med mina idolkunskaper) skulle pricka in personerna som definitivt kommer att hamna i finalracet.

Jag tänkte att det skulle fungera som så att jag plockar ut 1 person från varje uttagning som jag tror kommer att gå vidare till finalomgången

Alltså hur svårt kan detegentligen vara och pricka in finalisterna?.

Egentligen inte så värst svårt tycker jag och startar härmed min inofficiella lista på finalplatserna.

(förutsätter att jag hinner kika in alla uttagningarna förståss)

Första finalplatsen går till..............Malin Brännlund.

Motivering: för att vara 20 bast så är det en otroligt självsäker tjej med egen stil

expressen.se

aftonbladet.se
1. Malin Brännlund (tror redan nu på topp 1-4 totalt sett)

2....

3....

Komer att fyllas på

Som sagt...borde egentligen jobba med det här :-)


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , ,


 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

8 september 2010 15:00

Själv har jag lyckats undvika Idol...antar att det är ett sånt program som man fastnar vid om man väl börjar kolla.

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se