Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Vad händer här då?

Av Zippo - 28 augusti 2010 01:18

Vad händer här då?

Inte mycker får jag väl säga och faktum är att jag skäms lite när jag inser att det var säkerligen 4-5 veckor sen som jag skrev nåt.

Nu tänker jag genast skippa alla beskrivningar av semester del 2 som tillbringades i Skåne där vi försökte hålla jämna steg med 65-90 åringar.

Det var förresten förvånansvärt svårt kan jag säga.

Skippar också diverse beskrivningar av fylleslag (mestadels jag) med numera forna kollegor samt faktumet att jag har bytt jobb.

Vad som gäller är här och nu och förhoppningsvis så lyckas jag i framtiden att pyssla ihop vardagen på ett sätt som tillåter lite tätare uppdateringar av bloggen.

Nåt som trots allt har varit relativt konstant är puffandet av cigarrer så jag bjuder väl på några smakprov från de gångna veckorna.

Väl mött.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , ,         

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

28 augusti 2010 17:18

BRA.
Jag skulle precis titta in och uppmana dig att skriva lite :)
Skämt och sido...man ska ju skriva när man har tid och lust men nu tyckte jag nog att det dröjt lite väl länge.
Kul att du är tillbaka igen!

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kimmen

31 augusti 2010 00:33

Hur smakade Ramon Allonesen? Den var väldigt färsk när jag rökte den på BASH 4.

Zippo

1 september 2010 21:23

Så där vill jag minnas, bra men inte riktigt bra.
Jag har både nya och lite äldre (den aktuella var nog aningen yngre).

 
Ingen bild

hälsingland

1 september 2010 23:31

skjut från höften zipo,vad sägs om en hälsingeherf med en övernattning på kilafors herrgård next juli,this is for all interested,om intresse finns, skall då knyta ihop påsen.ankomst lördag fm,lunch,aktiviteter,barbeque på kvällen,livemusik.övernattning,frukost,fm,kaffe,goodbye welcome next year. thats the program. hälsingland.

Zippo

2 september 2010 20:36

Då blir det verkligen från höftet.
Låter himla trevligt så jag skall definitivt ta det i beaktande.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se