Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

The Stump Jump

Av Zippo - 29 juli 2010 23:29

Sommaren har bjudit på många goda måltider och ett av vinerna som har figurerat på matbordet (och som jag gillar) är The Stump Jump Grenache Shiraz Mourvèdre (Systembolagets beställningssortiment).

Massor med trevliga smaker i en lagom len och lättillgänglig komposition med en (tyvärr) relativt kort eftersmak.

Det är ett vin som jag skulle utan att blinka rekommendera till vem som helst om jag skulle få frågan "vi får lite gäster kan du rekommendera nåt trevligt vin".

Menar med detta att det inte handlar om nån supersvår vin utan jag tror att den går hem med behållning i de flesta gommarna.


Tycker den är väl värt och testa och ger den betyget 8+/10.


** EDIT **

Drack den igår kväll och denna gången var inte upplevelsen lika positiv.

Fortfarande lika fruktig men nu upplevde jag det som att vinet tippade över lite för mycket till det sötsliskiga.

Betyget igår kväll blev 7/10 och sammantaget (4-5 druckna flaskor) ger jag Stump Jump -8/10



/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , ,


 

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

30 juli 2010 13:41

Då gör jag en notering om att beställa det.
Lite ovanlig etikett också, sånt gillar jag.

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se