Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

No internet

Av Zippo - 5 juli 2010 23:40

Kan internet bli stulet?.

Om ni frågar mig så är svaret definitivt ja.

Rätt som det var förra veckan så hade jag varken internetförbindelse eller kabelkanaler.

Orsaken?.

Slemmiga tjuvar som i princip hade rensat vår områdeknytpunkt på all hårdvara somhade med stadsnätet att göra.

Imponerande nog så hade vi både internet och kabelkanaler redan samma dags eftermiddag.

Föresten så tycker jag att det är rätt coolt att vi har fiberdistribution av kabelkanalerna (icke att förväxla med IP-TV).


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , ,


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

10 juli 2010 00:53

hallå zippo,long time no see.modemet igångvevat igen,viva henry ford för veven.funkar tydligen på vitvaror oxå,jag menar mjukvaror.man blir direkt sugen på exklusiva cigarrer när cigarrröken klarnat på din härliga sajt,hade du vart indian,indianer brukade ju döpa barnen efter personligheten börjar träda fram,jag kan se dig i tältet som indianbebbe zippo,under nåt viktigt rådslag,när alla blir knäpptyst då du kryper fram till stammens gemensamma humidor som råkar stå öppen du halar upp nån stor fetcigarr o säger till stammens häpnad,"gotti gott gott",ditt namn blir då"puffing smoking peace".som du vet har jag vart i norge,cirka 3 månader,2 hemresor på den tiden.var långledig där puffade en fet kuban fyra kvällar på rad,nydeligt,hela nedervåningen i huset jag bodde vart impregnerad.du skrev om tjuvar,din humidor borde vara intressant för fransoserna.kul story.you are a lyft to many.sabbade fyra cigarrer genom att förvara dom i plåthölje i humidoren,mögelfläckar.man lär så länge man lever.auf widersen,så länge,gotti gott gott.hälsingland

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se