Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Veckans samköp

Av Zippo - 23 juni 2010 21:27

Har ju tidigare nämnt att min tid på nuvarande jobbet har gett en del resultat när det kommer till och omvända folk till den mörka sidan.

Arvet som jag efterlämnar är med andra ord två seriösa cigarrökare.

Efter lite snack på jobbet och en och annan lucka i sortimentet så bestämde vi att det var dags att göra nåt åt saken.

Resultatet blev att tre paket landade vid min dörr denna vecka.

Inköpen som splittas på tre består av.


Montecristo No2.

H Upmann Magnum 50 Tubos.

El Rey Del Mundo Choix Supreme.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , ,


 


 


 

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

23 juni 2010 22:27

Bra beställningar...Upmann Magnum har jag iof inte testat, men jag kan tänka mig att den är bra.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Zippo

24 juni 2010 10:55

Joo så är det.
Ledsnade lite grann på allt pappersvändande så det var dags att titta efter nåt nytt.

Personligen så trivs jag bäst när jag får jobba "på riktigt".

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se