Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Söndagsmiddag

Av Zippo - 13 juni 2010 22:02

Söndagsmiddagen intogs idag hemma hos svärirsarna.

Då det brukar nalkas lite vin till maten så var cykel det färdmedel som stod närmast till hands (jag valde då att rulla på brädan istället).

Som vanligt så nalkades det en trerätters och det var med en belåten flin som jag satte mig för att puffa på en H.Upmann EL 48 på altanen.

Den är riktigt mild med smaker av tobak, trätoner samt mandel.

En liten gnutta peppar kan också skönjas om man verkligen lägger manken till.

Betyget denna gången blir 8-/10 då den hade lite för tight drag samt att dynamiken inte riktigt ville infinna sig.


Middagsvinet i form av Couvent des Jacobins  Bourgogne Rouge (svärfar får numera sina vintips från bloggen  ) hade jag testat förut och jag tycker nog att den förtjänar sina 8/10 i betyg.


Lite kul var det att läsa följande på systembolagets hemsida:

"Kryddig smak med inslag av jordgubbar, lingon, gräs och vanilj"

Kanske är mina smaklökar fundamentalt annorlunda då jag inte hittade så mycket av det utan en mer renodlad smak av körsbär lite vanilj.


Hemfärden blev mindre rolig då jag fick kryssa genom och runt vattenpölar hela vägen hem (men det liknande i alla fall surfning väldigt mycket).


Som vanligt så riktar jag ett stort tack å bock till GF och CF för värdsskapet.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , ,


 


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se