Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Fotboll

Av Zippo - 13 juni 2010 11:16

Satt mer eller mindre och tittade på alla fotbollsmatcherna som gick igår.

Då jag inte direkt är fanatiskt vad det gäller fotboll så handlar det för mig mer att ha någon slags övergripande koll på läget.


Under kvällen så tände jag även upp en Rocky Patel 1990 Petit Corona.

Som vanligt otroligt behagligt "murrigt" krämig cigarr att röka med och betyget 8+/10 känns som ganska gjutet.

Kvällens vin bestod av en flaska Pio Cesare Langhe Nebbiolo .

Vinet brukar få höga betyg i testerna men personligen så tyckte jag att den var kändes aningen ung.

Langhe Nebbiolon kändes lite för tunn med rätt kärva smaker där även syran var påtaglig.


Betyget blir 8-/10.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se