Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Grislördag

Av Zippo - 18 april 2010 17:06

Hade besök av en kollega igår som jag har dragit över till den mörka sidan och då var det ju ganska självklart att det skulle puffas lite.

Kollegan puffade på en CAO La Traviata medans jag tyckte att det var läge att grilla en gris   .

Jepp det blev en Drew Estate Liga Privada #9 Flying Pig som fick bekänna färg.

Tycker som jag har tidigare nämnt att den till formatet är otroligt cool så redan där så ligger den på plussidan.

Konstruktionsmässigt har jag inte mycket att klaga på då både brinnegenskaperna och rökmängden var till belåtenhet.

Smakmässigt så drog jag omedelbart paralleller till Don Kiki Brown label Botellan som jag rökte häromdan.

Släktskapet smakmässigt är kanske inte så förvånande om man tar i beaktande att de båda tillverkas i Nigaragua / Esteli.

Tobak, rostad kaffeoch aningens peppar i en hyfsad krämig komposition.

Dynamiken är väl inget att skriva hem om men heder för att den aldrig blev bitter mot slutet utan höll smakkaraktären hela vägen hem.

Kroppen landar på mild/medium och styrkan på medium.


Botellan fick 7+/10 men då grisen trots allt har utseendet på sin sida så ger jag den 8/10 i betyg.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se