Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Fredag...ach ja

Av Zippo - 16 april 2010 19:04

Dagen flöt på i raskt tempo fram till lunch men efter lunchen så dog all aktivitet ut för min del.

Lite märklig känsla att inte ha nå takut  att syssla med medans platserna bredvid mig sjöd av aktivitet.

Kände mig faktiskt aningen utanför men det det kändes i alla fall o.k då jag hade gjort mitt och deras arbete hade tagit vid.

Tja det var ju i alla fall Fredag så jag beslutade mig att sticka hem lite tidigare.

Nu kom jag ju inte hem så mycket tidigare (tack SJ för det) men då jag trots allt inte sitter fast i utlandet (Hola Ola) så kändes det rätt o.k ändå.

Då solen trots allt sken och temperaturen befann sig på en någorlunda behaglig nivå så var det dags att tända garren.

Efter lite letande bland alla singlar som jag har samlat på mig så bestämde jag mig att tända upp en Don KiKi Brown label Botella.

Har rökt den tidigare och mina minnen om den bekräftades idag.

Lustig (aningen cool) format med perfekt konstruktion och drag.

Smakmässigt ingen superdynamisk cigarr men levererar en behaglig smak av rostad kaffe och tobak i en aningens krämig komposition.

En cigarr som levererar men inte överraskar.

Betyget blir stadiga +7/10.

Vinvalet till kvällens mat äro Tendral 2007 .

Betyget väntar jag med tills efter maten.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kimmen

17 april 2010 02:13

Du ska få smaka en med lite mer ålder så småningom. :) Vi glömmer bort dem i några år. Så ska vi se. Den e rätt frän och färsk ännu. :)

 
Ingen bild

Zippo

19 april 2010 10:12

Tyckte inte att den var så frän faktiskt.
Men alla exemplar som jag har rökt hittills har varit relativt unga så jag vet inte hur de smakar efter med några år på nacken.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se