Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Eftersmak

Av Zippo - 21 mars 2010 22:54

Känner att jag just nu ligger efter med uppdateringar av bloggen så det är dags att ta itu med det snarast.

Jag börjar med förra helgen som bjöd på vackert väder och då kände jag mig manad att plocka fram några pinnar som skulle förvandlas till rök.

Cigarrsäsongen börjar närma sig med andra ord   .

Helgen inleddes med en Partagas Connaiseur No 3.

Maken till cigarr får man leta efter och jag "nubbade" den totalt.

Märkligt stark sälta var med under hela resan och jag blir inte förvånad om detta blir ett av årets bästa cigarrupplevelser (Betyg 9/10).

Den andra cigarren blev en Padron 2000 maduro med numera 5-6 år på nacken.

Tyvärr så har inte den riktigt åldrats med behag och en obehaglig metallist smak angav tonen rakt igenom hela cigarren (betyg 5+/10).


Väl mött och det är fritt fram att klicka på bilderna.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , ,


 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kimmen

22 mars 2010 14:23

Halleluja-moment på partagasen med andra ord? ;D Jag fick en av salberto veckan efter bash, och det som slog mig när jag puffade upp den, var att jag aldrig stött på såpass djup, dov smak tidigare. Ungefär som att röken var så tjock så att den kändes nästan "fuktig". Sältan som du nämner, kände jag också. Fantastisk cigarr!

Snart bär det av på kryssning!

/Kimmen

 
Magnus

Magnus

22 mars 2010 19:19

Tack för Partagas-tipset...skriver upp den på min måste-lista

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

hälsingland

1 april 2010 22:12

hallo zippo long time no see,köpte två ramon alles special edition nånting att det var en laddad cigarr märktes,men upplevde som du säger en metallisk smak rakt igen genom cigarren,det förstörde hela möjligheten att bedöma cigarren,skall puffa nr 2 imorgon under skogspromenad med hunden.hälsingland

 
Ingen bild

hälsingland

2 april 2010 21:37

har rökt min andra ramon alles special selected edition?ser fram emot att pröva nub som mangus puffade,tycker att siglo 2 med sin krämighet och nikotintryck(kanske för att det var i början på min botanisering)och enkelhet slår ramon,ramon alles var nog för komplex av 100 smaker för mig,är nu lockad av nub,kanske blir det min hit.hälsingland

 
Ingen bild

Zippo

3 april 2010 17:53

Smaken är ju som baken men när cigarrer har en metallisk smak är banne mig inte kul.
Börjar också tro att vi har samma åsikt om Ramon Allones.
Ha en glad påsk.

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se