Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Restidsgaranti

Av Zippo - 23 februari 2010 22:26

SJ backar och återinför restidsgarantin.

Stora rubriker för nåt som knappt är vatten värt.

Jag betalar 3000:- varje månad för nöjet att pendla med SJ.

Om man nu antar att jag skulle komma över 2 timmar försent varje dag under 1 månad (åt båda hållen) så skulle jag få tillbaka 1500:-

Om förseningen skulle hålla sig på 1,59 åt båda hållen varje dag så kan jag inkassera hela 750:- av kära SJ.

Sista exemplet är förseningen på 59 minuter åt båda hållen varje dag så får jag 0:- i ersättning.

Tror 0:- gäller också om tågen inte går alls under 1 månad för då handlar det inte om förseningar längre.


Vet inte om jag kallar det för nån form av garanti så det känns lite löjligt att KO slår sig för bröstet.


Det enda som är garanterat är att SJ suger.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , ,

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se