Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 februari 2010

En sketen dag...nästan

Av Zippo - 22 februari 2010 20:21

Morgonen slutade i katastrof (tack SJ för det) då i pricip alla avgångar var inställda och jag kunde foljdaktigen inte ta mig till jobbet.

Har ni förresten tänkt på var "SJ AB" blir baklänges? tycker att det är väldigt passande.

Passade istället på och göra lite nytta hemmavid och det innebar i mitt fall att jag var uppe på taket och skottade snö.

Inte så kul och definitivt kallt men humöret steg en aning när ett paket med godis anlände.

Det är liksom såhär det blir när man träffar andra bolmare, man provpuffar lite på andras cigarrer och rätt som det är så har en lista på nya inköp.


Partagas Serie Du Connaisseur No 3 är en sådan cigarr och köpet kändes ännu mer "gjuten" då den i dagarna försvinner ur Habanos produktion.

Att dessa smakar bra vet jag redan så jag har några goda puffarstunder framför mig.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


 


 


 


   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kimmen

25 februari 2010 07:32

Salbertos smakprov brukar sluta såhär. ;D haha. RIKTIGT god smak på denna. Mer jordig än någon annan partagas jag smakat iaf.

/Kimmen

 
Ingen bild

Greven

5 mars 2010 15:52

Tjena Zippo!
Vill först tacka för en trevlig blogg som jag ofta snubblar in på då vi har gemensamt intresse i cigarrvärlden... Gillar dina cigarromdömen och följer med avund alla boxinköp. Jag hade tänkt mig göra ett antal kubanska boxköp under våren och är framförallt sugen på de cigarrer som slutats/ska slutas säljas. Har sett att en ganska ansenlig mängd ska upphöra under 2010.... Var köper du mest ifrån och har du tips på cigarrer som du tror har potential att lagras under många år framöver? Mitt kommande inköp hade jag nog tänte La gloria cubana M D´or No 1 och partagas connaisseur. Är lite emot trenden med fetare o fetare ringmått, föredrar ofta en lite klassiskare smalare pinne.

/Greven

 
Ingen bild

ZIppo

5 mars 2010 22:32

Inte skall du vara avis inte då det finns en hel värld av underbara cigarrer som tål att både lagras och rökas i de billigare kategorierna.
När det gäller lagrinspotential så kanske inte jag egentligen är rätt man att fråga då jag trots allt inte har "facit" i hand (har inte lagrat Kubaner i 10 år än).
Men om jag nu skall bli lite religiös så tror jag i alla fall att LGC har bra lagringspotential och detsamma gäller nog både Montes och Bolivarerna (man kan helt säkert fylla på med fler).
Vill själv fylla på med fler LGCer och har redan lagrat upp Monte Especial No 2or.
Som du märker så gillar även jag de lite smalare "modellerna".
När det gäller inköp och dylikt så skall du definitivt regga dig på www.08bolmers.com.
En massa trevliga personer som har svar på det mesta :-)

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se