Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

E.P Carillo

Av Zippo - 15 februari 2010 20:40

Lite nytt till humidoren har det blivit idag då en låda med E.P Carillo Edicion Inaugural 2009 landade vid dörren.

E.P Carillo står då för Ernesto Perez-Carillo som är mannen bakom La Gloria Cubana  cigarrerna (de icke kubanska) men som nu startat eget.

Aningen "hypade" cigarrer men skall man tro omdömena så är det riktigt bra cigarrer.

Det skall i alla fall bli kul och testa dessa lite senare under våren.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


 


 


 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

16 februari 2010 01:13

njutbara bilder.hälsingland

 
Ingen bild

Kimmen

16 februari 2010 06:58

ODO! ODO!! ODO!!! ;D

Men lådan och garrarna var riktigt fina! Hoppas den smakar lika bra som utseendet. :D

/Kimmen

 
Hazzard

Hazzard

16 februari 2010 16:09

Snyggt foto på lådan. Funderar på att köpa ett fototält med fast ljus och ett mindre objektiv på för att kunna kör lite mer nära stilleben på garrar som man röker och vill lägga upp på bloggen. Objektiv som jag funderar på är ett 28 mm, lätt vidvinkel som jag tror kan fungera. EPC tror jag är en höjdare eftersom det nog kommer att bli mer eller mindre ett avsked från det företaget som han startade. Han har lämnat över det till sin son och dotter som ska för traditionen vidare. Den enda cigarr som har varit lite intressant i La Gloria Cubana ( no Cuban) har varit La Fechas som är svår att få tag på pg a att den verkar tillverkad i väldig små batcher. Men den som söker han finner. Frågan är om jag kan få in mer i mitt skåp? Får snart ta till plastidoder igen!!!!

/Hazzard

http://hazzard.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Zippo

16 februari 2010 19:17

Kimmen:
ODO..hmmmm.
Hazzard:

När jag kommer över nästa gång så hoppas jag att du har plats för några singlar i alla fall.

/Zippo

 
Magnus

Magnus

20 februari 2010 14:15

Instämmer med föregående talare. Väldigt snygg låda...att fotona är fina är man ju bortskämd med på den här bloggen.

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se