Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 12 februari 2010

SJ suger

Av Zippo - 12 februari 2010 21:28

Orkar egentligen inte skriva om det uppenbara men en snabb rapport om SJ denna vecka kan jag ju kosta på mig.

SJ suger!!!

Vi får väl se hur det går med mina krav på ersättning för "bristfällig leverans av tjänster".

Tyckte att kundombudsmannen hos SJ skulle få jobba lite.

Kul är det i alla fall att alla förklaringar till dessa "missöden" numera möts med hånleenden och asgarv av oss resenärer så fort de ropas ut i de raspiga högtalarna.

Jag är dock inte säker på att SJs VD riktigt förstår detta han fortfarande tror att vi är arga.


Sanningen är nog den att vi har gett upp.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , ,

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

12 februari 2010 22:39

Det måste vara hopplöst...jag tar bilen istället. För många år sen så försökte jag mig på att åka kommunalt...men ett antal icke-uppdykande-bussar-pga-kyla senare så har jag givit upp det.

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se