Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

BASH aftermath

Av Zippo - 5 februari 2010 22:47

Då BASH trots allt innebär att en hel hög människor med cigarrintresse samlas på ett och samma ställe så är det nästan oundvikligt att man på ett eller annat sätt utbyter cigarrer.

För min del så var det en flitig? bloggläsare vid namn "Kimmen" som blev intresserad av en viss cigarr som jag råkade ha i mitt ägo.

Under veckan så har vi utväxlat lite paket och nedan kan ni se godbitarna som landade hos mig.

Tatuaje Victorias, Casa Magna Robusto (bästa cigarr 2008), Don KiKi Brown Label Botella samt en liggande La Hoyo Des Dieux.

Tycker att "Kimmen" gjorde kanonval och det skall bli spännande att röka igenom dessa till stora delar nya cigarrer för mig.

Kimmen:

Lämna notis om jag har tagit fel på nån cigarr.

*** edit **** Se kommentar från Kimmen angående Casa Magnan./Zippo


Andra bloggar om: , , , , , ,


 


 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Kimmen

6 februari 2010 08:24

Hej Zippo!
Allt stämmer utom Casa magnan, som är av formatet "Torito". En litet monster med storlek 4.75 x 60. ;D Hoppas att den ska smaka!

Puffade ytterligare en Tatuaje Victorias igår. Ett ord... Fantastisk! :D Det blir en låda av den!

/Kimmen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se