Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 1 februari 2010

Förkylningsglädje

Av Zippo - 1 februari 2010 19:00

Sitter just nu och snorar nåt infernaliskt (jäkla förkylningar) och det betyder att jag idag har varit hemmavid och tyckt synd om mig själv (men på ett manligt sätt).

En liten ljusglimt seglade dock upp i horisonten då posten lämnade ett "nu har ditt paket kommit" avi.

Inte så spännande då jag visste vad det var men trots det så kändes dagens situation en aningens lättare.

Önskar härmed El Rey Del Mundo Grandes Espanas (2008) välkommen hem til mig.

Hoppas att de är lika bra som jag tror att de är och om inte annat så räddar jag en låda av dessa för mig att avnjuta (de försvinner ur produktionen i år).


/Zippo


klicketiklick på bilderna.


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,


 


 


 


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

1 februari 2010 23:56

när ni var på bashen var det ett avsnitt av columbos på tv 4 guld,värsta avsnittet om cigarrer,lite plåster på såren när man inte kunde deltaga på bash 4.hälsingland

 
Magnus

Magnus

11 februari 2010 19:20

Ser mycket trevlig ut.

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se