Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Fredag idag..BASH imorgon

Av Zippo - 29 januari 2010 23:39

Herre min skapare vilken vecka det har varit.

Är just nu inblandad i ett projekt med milt sagt tight schema.

Tyvärr så sitter jag med svarte petter vilket innebär att jag INTE kan göra klart/påbörja mina uppgifter innan alla andra är klara och följdaktigen så hamnar all press på mig.

Men vad fan man har ju jobbat som konsult i ett tidigare liv så egentligen så trivs jag med omöjliga uppgifter (eller är i alla fall luttrad).

När det gäller SJs prestationer under veckan så är jag allt annat än imponerad.

Förseningar på mellan 5min till 2 timmar har varit rutin och tyvärr så har det även inneburit ståplatsläktaren de flesta dagarna.


Vad jag däremot ser fram emot är morgondagens BASH.

Satan i gatan vad kul det skall bli.

Hotellövernattning, sällskap av Hazzard (och många fler efter hand) samt ohämmad cigarrpuffande in på småtimmarna gör att jag just nu mer eller mindre sitter och småler.


BASH here i come.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , ,

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se