Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Partagas snickerier

Av Zippo - 24 januari 2010 23:15

Då var ytterligare en vecka till ända.

Helgen har varit som helgerna brukar vara och i mitt fall så innebär det en del timmar med snickarbyxorna på.

Idag så tog jag dock en liten paus i snickrandet för mer "underhållande" aktiviteter i form av cigarrpuffande.

Cigarren som fick äran idag var ett exemplar av Partagas shorts som jag hade fått från Hazzard för bara några dagar sen.


Utan att gå in på detaljer så tyckte jag att den levererade som förväntat och lådköpet som jag länge har funderat på kröp lite närmare i och med detta.

Tack till Hazzard och må ni alla ha en bra vecka.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , ,


 


 

 
ANNONS
 
Hazzard

Hazzard

25 januari 2010 09:08

Välbekommet. Är det nya gluggen du har plåtat med? Själv så blev det en 50/1.4 från Sigma.

/Hazzard

http://hazzard.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Zippo

25 januari 2010 17:16

Nog är det den nya gluggen som kom till användning.
:-)
/Zippo

 
Magnus

Magnus

29 januari 2010 20:01

Det ser bra ut.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

hälsingland

1 februari 2010 22:53

ja,jag tror du menar bygget magnus,men ska inte plasten fuktspärren vara på ut sidan isoleringen,direkt under panelvirke,vad man nu har?hälsingland.

 
Ingen bild

Zippo

2 februari 2010 00:23

hälsingland:
Du e banne mig observant du :-)
Normalt sett (som de flesta gör) så stämmer det du säger bra.
Byggnormen säger dock att diffusionspärren kan maximalt vara in 1/3 del av den totala isolertjockleken.
Jag kommer lägga på ytterligare 5cm isolering mellan reglarna som du ser.
Den stora vinsten är att jag behöver inte punktera spärren för dosor och annat då dessa hamnar mellan spärren och innerväggen.

/Zippo

/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se