Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Vad handlar det om egentligen

Av Zippo - 22 januari 2010 23:41

Jag vet inte vad det är men på nåt sätt så tycker jag att Storbrittanies utspel luktar propaganda lång väg.

Jag vet inte om det beror på de vaga förklaringarna till åtgärden eller om det beror helt enkelt på det troliga massutskicket som gör att alla världens medier är medvetna om detta men nåt är lite fel.

Skall bli intressant och se vad som kommer att rapporteras i medierna de kommande dagarna.

Tyvärr så tror jag att detta utspel är bara till för att sopa banan ren för vad som komma skall.

Kanske är jag lite konspirationsteoretiskt lagd men man blir ju en aning pragmatisk när man nyttjar SJs tjänster.

Igår 40 minuter sena och ståplats, idag 5 min sena och ståplats (ca 50 minuters resa)


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , ,

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se