Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

Glugg

Av Zippo - 19 januari 2010 22:23

Då SJ trots allt har mer eller mindre hållit sina löften? denna vecka så har jag haft ganska lite att gnälla om.

Då får de bli att skriva om nåt lite roligare som exempelvis ny glugg till kameran.

Har nu haft en digital systemkamera i snart 3 år men ännu så har jag inte utnyttjat bland det bästa med med just systemkameror nämligen möjligheten att byta optik.


Att det skulle bli nåt relativt billigt, ljusstarkt och fast hade jag redan klurat ut så efter lite googlande på nätet så fastnade jag för en Nikon AF-S DX 35/1,8 G.

För pengarna bra optik men även till kronor sett billig och tämligen ljusstark.


Anledningen till att jag slog till just nu är BASH #4 som kommer att äga rum om ca 2 veckor och är det nåt man inte vill använda i rökdimmorna så är det en blixt.


Vi får se hur resultaten blir lite senare men nu har jag i alla fall en ärlig chans att fånga stäningen på nämnda evenemang.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , ,


 


 

 
ANNONS
 
Hazzard

Hazzard

22 januari 2010 11:09

Snygg glugg! Har funderat under en längre tid på att köpa mig ett fast 50mm/1,4 alternativ 50/1,8 det är ju några tusenlappar som det skiljer på trots allt. Jag tror inte att jag köper det för BASH #4.

/Hazzard

http://hazzard.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se