Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

LEX Maria en papperstiger

Av Zippo - 12 januari 2010 21:26

Har länge varit väldigt fundersam vad som egentligen är meningen med alla dessa LEX-Maria anmälningar som man titt som tätt läser om.

I Teorin så är ju meningen att sjukvåden skall lära sig av sina misstag men i praktiken så tror jag att det bara är ett sätt att visa uppåt att man bryr sig (arbetar med kvaliten i sjukvården) när men egentligen skiter i allt detta.

Som jag har uppfattat det hela så är sjukvården primärt intresserad av att spara pengar och ingenting annat.


LEX-Maria är enligt mig en papperstiger som har till syfte att svälja alla dessa anmälningar utan att någonting reelt någonsin händer.

Det fina är ju att man även behåller skiten inom sina "egna" väggar utan någon större insyn av befolkningen.


När sjutton läste man om några mer genomgripande översyn av sjukvården som direkt kan förknippas till LEX-Maria?.

Jag kan banne mig inte ens påminna mig om att jag skulle ha läst att nån "skyldig" skulle ha fått allvarligare påföljd än klapp och rumpan och orden "gör inte om det".


Vet inte om det bara är jag men nog fan luktar det power-point management alltid.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se