Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Myndigheter och sanningar

Av Zippo - 14 november 2009 23:02

Har den senaste veckan kikat på kalla faktas inslag om "sanningsrörelsen" och om inte annat så blev jag i alla fall nyfiken på hela grejen.

Nu skall jag direkt säga att även jag har en hel del funderingar kring 9/11 som inte riktigt går ihop med den officiella versionen.

Funderingarna handlar kanske inte så mycket om hur det hela "går ihop" utan hur man har behandlat ärendet.

Har man verkligen vänt på alla stenarna och hur "fritt" fick man egentligen skriva om sakernas tillstånd är väl det som jag mest funderat på.

Jag gissar (tror) att ärendet är behandlad precis som ACTA där man mörklägger det mesta in i det sista.

Strategin mot all kritik är i sin tur lika enkel som självklar man  förlöjligar alla "organisationer" som har en kritisk röst att komma med.

Vad som i slutändan är sanning och vad som är lögn står var och en att bedömma men personligen så har jag aldrig trott att myndigheter och "pengar" går mina ärenden.

Varför skulle dom?.

Det är nog som så att var och en får dra sina egna slutsatser angående hur saker och ting fungerar i en värld där ingenting går att lita på.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , , , 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se