Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Perdomo Champagne

Av Zippo - 14 november 2009 22:15

Grill med i runda slängar 1 kilo kött på, bira och en cigarr som idag heter Perdomo Champagne 10th Anniversary Torpedo förgyllde min Lördagskväll.

Ryggbiffen smakade förträffligt och jag måste säga att jag e lite stolt över mina ungar som sätter tänderna i en något blodig biff utan att knussla.

Hur som helst så var det cigarren jag tänkte skriva om.

Ytterst fint konstruerad cigarr som jag i alla fall inte hade några anmärkningar på.

Bra drag, täckblad av en finare (skörare) kvalite och en lagom fylld cigarr, vad mer kan man begära konstruktionsmässigt?.

Den första bekantskapen presenterade (lite överraskande) en hyfsad potent smakpalett med peppar i högsätet.

Mindre överraskad blev jag över att "potensen" bara infann sig i de första 5mm.

Tobak, nån form av nötighet blandad med smör var det som gällde framöver.

Kanske inte så spännande i längden men en ytterst behaglig och lättrökt cigarr som inte lämnade en eftersmak av askkopp i munnen.

Som lätt nybörjarcigarr (ungefär som easy listening som man kan höra i bakgrunden) så är det här definitivt en hit.

Betyget blir 7+/10.


/Zippo


Klick klick på bilderna (som vanligt).


Andra bloggar om: , , , , , , , ,


 

 

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

16 november 2009 12:12

Makalösa bilder, som vanligt.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

hälsingland

19 november 2009 00:05

agree.hälsingland

 
Ingen bild

Sir Perdomo

5 januari 2010 09:50

Jo,den e riktigt fin,en av mina favoriter

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se