Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 4 november 2009

Här var det cigarrer

Av Zippo - 4 november 2009 20:44

Jag har tidigare berättat att jag har lyckats med konstycket att omvända kollegor till "The dark side".

Nu har den nyligen "omvända" kollegan i sin tur bestämt att han skall sprida cigarrintresset vidare i bekantskapskretsen.

En vän till honom skall nämligen fylla år och vad passar då bättre än och ge bort en humidor med lite cigarrer i.

Därav sändningen som jag fick idag (skall dock behålla ett par av lådorna för mig själv) Skrattande


Klick för större.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , , ,


 

 

 

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

4 november 2009 22:35

om du knäppt dem själv zippo gratulerar jag bästa cigarrbilderna hitills,apropå ombyggnad,har gjort tre toaletter till ett stort badrum,rev ner några gipsvägar för två år sen, vad hände sen,långsiesta,snart dags att slutföra,om du åker stäketvägen över till e 18,är det en person som haft byggställningar i 20 år runt sitt hus,snacka om långtidsprojekt.man får akta sig för bad habits.see you later alligator.sincerly,hälsingland

 
Hazzard

Hazzard

5 november 2009 11:08

Mmmm, en del smått och gott som hade landat ser jag Chiseliton ser verkligen mumma ut, likaså Perdomo Champagne. Är det en torpedo facon på den som du beställde?

/Hazzard

http://hazzard.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

ZIppo

5 november 2009 12:32

Hazzard:
Nog är det en torpedo alltid, märkte också att LFD hade en ny design på gördeln.
Hälsingland:
Det är mina bilder så tack...rodnar lite.
Efter köksäventyret så hade jag en paus i 4 år innan jag orkade ta itu med garaget.
Så nog är det slitigt alltid, det är ju dom där små detaljerna (lister o annat) som har en tendens att bli ogjort.
:-)

Ha det gött.

/Zippo

 
Ingen bild

styxer

5 november 2009 22:28

aaaah, man blir ju såååå avundsjuk på allt godis du betällt hem....

 
Ingen bild

Kimmen

6 november 2009 11:16

Testade en sancho panza cordoba från maj 08. Den var fortfarande lite sträv och stark(??!!) vid stora puffar. Men när jag puffade lite försiktigare så belönades jag av de där överväldigande kaffe och kakao smakerna. :D Definitivt en garre som borde vinna på att få nåt år till på sig att mogna ut. Tack för tipset! Får ta och testa pamplona nån dag också, men jag e inte så förtjust i just boxpressade robustos.

 
Magnus

Magnus

6 november 2009 23:28

Instämmer med föregående talare...grymma bilder.
Varför blir jag alltid så sugen på en cigarr när jag besöker din blogg...förstår inte ;)

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se