Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Guillou oskyldig?

Av Zippo - 24 oktober 2009 20:40

Lite intressant att mannen som skyller på att personer som fildelar besitter en synnerligen låg grad av moral har eventuellt själv begått "kopieringsbrott".

Inte ens i den vanliga meningen utan då i form av spioneri.

Lite lustigt blir det när han sen går ut och dementerar uppgifterna i syfte att nyansera anklagelserna, var det inte just han som kategoriserade världen i svart och vitt där moraliskt överlägsna personer inte begår tvivelaktiga handlingar?.

Nej en genomlysning av Jannes affärer är bara löjligt (enligt honom) och självklart skall vi tro honom på hans ord.


Varför tänker jag på karma just nu?.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , , , ,

 
ANNONS
 
Ingen bild

hälsingland

25 oktober 2009 11:24

håller med dig,verkar som guds ljus nu är över guillio,han har ju även harvat runt i det religiösa världen som allvetare,ARN verkar spännande och trovärdigt,by the way putin har skrivit brev till ledarna i usa och varnat för komunistanden som rumstrerar om i us just nu.fakta:under kommunistregimer har mördats 250 000 000,miljoner,människor,does the living GOD cope with that no way.hälsingland

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se