Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Kanonfilm

Av Zippo - 30 september 2009 19:35

IMDB.com' s omrötsning om bästa film toppas numera av Nyckeln till frihet.

Aftonbladets (nöjesbladets) omröstning slutade likadant.

Är det ens möjligt att ranka en film som bäst?.

Personligen så rankar jag Nyckeln till frihet som mycket bra film men tycker nog att man helt enkelt inte kan utse en film som absolut bäst.

Tycker att Alien och Star Wars filmerna (de första) var när det begav sig fantastiska inom sina områden.

Pulp Fiction, Se7en, Matrix, Scarface och Terminator var banbrytande och tillförde nya dimensioner (och förväntningar).

Sagan om ringen filmerna och inte minst Forest Gump skall väl inte heller glömmas.

Listan skulle kunna bli mycket längre men så ovanstående filmer är bara några som jag tyckte hade det där lilla extra som gör att jag i alla fall kommer ihåg dom.


I och med detta så avstår jag från att utse bästa film då det enligt mig inte är möjligt.


/Zippo


Andra bloggar om: , , , ,

 

 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

2 oktober 2009 15:51

Jag märker att vi har samma smak när det kommer till film, skriver under på alla som du nämner.

http://mj.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se