Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Inte mycket under solen

Av Zippo - 30 augusti 2009 22:05

Passade på och slappa under helgen med vetskapen att kommande helger kommer att innebära en hel del arbete (garaget).

Lördagen tillbringades med trevlig samvaro och en 3 rätters middag hemma hos CF och GF som jag passar på och tackar för här och nu.

Grillköttet till Söndagsmiddagen krävde nyskördade svampar till såsen så man kan lugnt säga att det var den Söndagseftermiddagen som gick åt i jakten på dyrgriparna.

Måste nog tillstå att jag blir lite avis på  Magnus som verkar ha betydlig mycket mer tur (skicklighet) i skogarna.

Några cigarrer har det också blivit.

Fredagen avslutades med en Nording torpedo som var lika lättrökt och behaglig som vanligt.

Lördagens middag kröntes med en San Cristobal El principe som levererade lagom mustiga toner precis enligt förväntningarna.

Söndagens grillsession gjorde att jag inte kunde hålla mig från de nykomna cigarrerna varpå jag tog en Connie #30 direkt från frysen och tände på.

Lite märklig känsla med en kall (aningen fuktig)  cigarr men smakmässigt så var det en höjdare.

Hur som helst så väntar jobbet och SJ imorgon så ha en trevlig vecka.


Lekte lite med hemmastudiouppsättningen när jag tog de två första cigarrbilderna.


/Zippo


Andra bloggar om: cigarr, puffa, connie, san cristobal, Nording torpedo, njuta, 3 rätters, middag


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se