Nonsens, garrar och allt därimellan

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Väntans tider

Av Zippo - 27 augusti 2009 22:22

Just nu så står bygget stilla.

Isoleringen är på plats, armeringen likaså men det som jag väntar på är att golvvärmerören skall komma på plats innan den slutliga gjutningen äger rum.

Som dom säger, inget är som väntans tider.

Det som däremot INTE står stilla är motionerandet.

Har tagit mig i kragen och börjat styrketräna då det trots allt finns rätt o.k möjligheter för detta på jobbet.

Det som jag har svårast med är att jag i och med detta sysslar med nåt som jag inte blir flåsig av (har aldrig styrketränat tidigare).

Kan man nå resultat utan flåsandet?.


/Zippo


Andra bloggar om: styrketräning, bygge, stilla, golvvärme, renovera, motion

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kimmen

28 augusti 2009 11:28

Trött ska du bli, men att "flåsa" och "frusta" är inte jättenödvändigt om du styrketränar för att gå ner lite i vikt och byta fettkilon mot lite muskelkilon. Vilket jag gissar att du gör? Effektivast gör du detta på följande sätt;

1. Hitta en övning för varje muskelparti som jag listar upp: biceps, triceps, bröst, axlar, övre rygg, nedre rygg, baksida lår, framsida lår, mage, nacke. I vissa övningar kan man "slå två flugor i en smäll".

2. Dessa övningar som du hittar ska göras 2 gånger (kallas för "set") med 10-12 repetitioner. Du vilar max nån minut mellan varje "set". Här måste du testa vilken vikt du ska ha. Det ska vara såpass jobbigt att du måste kämpa lite för att ta den sista repetitionen i det andra "setet".

3. Slutligen kommer vi till varaktigheten på tränandet. Vila minst 32, max 48 timmar mellan varje styrkepass. Stretcha ordentligt efter varje pass då detta hjälper dig att återhämta dig fullt ut. Ett styrkepass kan ersättas med ett löparpass en gång varje vecka. När du känner efter nån månad att vikterna är för lite för lätta i någon övning så ändra bara vikten på den. Man går inte upp i nivå lika snabbt i hela kroppen.

LYCKA TILL!

 
Magnus

Magnus

28 augusti 2009 21:46

Bravo, jag är imponerad. Visst ger det resultat, nu bränner du ju tom på nätterna. Styrketräning är ju en väldigt bra motion.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ZIppo

29 augusti 2009 11:05

Kimmen.
Tack för tipsen.
/Zippo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zippo - 15 augusti 2013 14:15

Det sista är inhandlat, transport till flyget är bokat, transport från Arlanda likaså. Tja inte så mycket mer att säga....imorgon bär det hemmåt. Sista restaurangbesöket skall nu göras sen slafen. /Zippo...

Av Zippo - 14 augusti 2013 15:56

Som rubriken antyder så var det fiske som stod på menyn idag...satan vad kul det var. Dagen började dock lite sisådär då jag var tvungen att i panik se till att taxichaffisen hittade en toalett...snabbt skulle det gå...men det löste sig. Sen blev d...

Av Zippo - 13 augusti 2013 17:19

Tja, grabbarna har shoppat vad grabbar vill shoppa....skräddarsytt och lite programvaror. Sen blev det i nte så mycket mer...det är fan dyrt i Thailand..i alla fall om man skall märkesshoppa och kopiorna är många gånger rätt kassa. Jag hann även id...

Av Zippo - 13 augusti 2013 02:56

Med lite bättre sängar så sov man ju som en kung. Följdaktigen så vaknade jag lite tidigare än jag brukar så jag passade på att besöka gymet på hotellet. Det var nån vecka sen som jag ägnade mig åt den typen av aktiviteter så antagligen så är jag ö...

Av Zippo - 12 augusti 2013 17:15

Back on the hotel. Skräddaren hade tyvärr stängt för idag så jag och grabben tog en sväng runt "hooden" medans tjejerna gick och kika in lite shopping. Efter en vända så stannade vi på Landmark Hotels terass och drog en bira och vanilla shake. Göt...

Seek and destroy

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Blogkeen
Följ Nonsens, garrar och allt därimellan med Bloglovin'

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se